Motel Konak

Home of Acimovic

Dobrodošli u Motel Konak


Motel Konak Mosko nalazi se na mirnoj lokaciji u mjestu Mosko udaljenom od centra Trebinja 12 kilometara, na putu Beograd-Sarajevo- Trebinje- Dubrovnik

Grad Dubrovnik i dubrovačka međunarodna avio luka udaljeni su 40 km. Usluga prijevoza iz/do avio luke dostupna je na zahtjev i uz nadoplatu.

Na 50km od objekta se nalazi Herceg Novi, poznati grad u Bokokotorskom zalivu.

U blizini objekta na oko 3km se nalazi i Bilecko jezero, navise vjestacko jezero u Bosni i Hercegovini.

Objekat pocinje sa radom 1972 godine, pod nazivom gostiona Lovac. Od svog otvaranja, pa do danas njeguje i nudi svojim gostima hercegovacki specijalitet, to je jagnjetina sa raznja, po cemu je i objekat na daleko poznat. Pored pecenja, restoran nudi autohtona hercegovacka jela, kao i ribu i jela sa rostilja.

Sam objekat je izgrađen je u hercegovačkom stilu sa moderno uređenim unutrašnjim enterijerom.

U sastavu objekta nalaze se Hercegovačka kuća, jedinstvena na području Hercegovine zbog autentičnog ambijenta kapaciteta 80 mjesta, 2 restorana sa 60 mjesta, ljetne terase kapaciteta oko 100 mjesta, te sala za slavlja,prezentacije i kongrese sa 500 mjesta, pored restoranskog dijela objekat raspolaže sa 170 ležajeva,raspoređenih u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, cevterokrevetnim sobama i apartmanom.

Motel nudi klimatizovane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu i TV-om s kablovskim programima. Pored nocenja sa doruckom, motel nudi i polupansione i pansione kako za pojedinacne goste, tako i za grupe.

Ljubazno osoblje motela konak ce uciniti vas boravak nezaboravnim.